Ποιοι Ειμαστε

Η εταιρία Vogdanidis + Sons είναι συνώνυμη με την φωτογραφία από το 1935. Τρεις γενιές φωτογράφων με μοναδικό σκοπό να κρατάνε τα χαμόγελα και τις στιγμές σας ζωντανές. Όλα ξεκίνησαν 82 χρόνια πριν, όταν ο Αχιλλέας Βογδανίδης αγόρασε την πρώτη του φωτογραφική μηχανή.

Από τότε η εταιρεία δεν σταμάτησε ποτέ να εξελίσσεται. Ο Βασίλειος Βογδανίδης μετά από πολυετή εμπειρία στο εξωτερικό εφάρμοσε τις γνώσεις του στις τότε τεχνικές φωτογράφισης και βιντεοσκόπισης και εξέλιξε την φωτογράφιση γάμου όπως την γνωρίσαμε τόσα χρόνια. Σήμερα δίπλα στην εμπειρία του προστέθηκε ο ενθουσιασμός και η γνώση της νέας τεχνολογίας όπου τα ηνία περνάνε πλέον τον υιό του, Αχιλλέα Βογδανίδη.

Ο Αχιλλέας έχοντας αποφοιτήσει από 2 σχολές, ΑΚΤΟ και ΑΚΜΗ,  φωτογραφίας/μοντάζ/3D animation και σπουδάζοντας οικονομικά στο πανεπιστήμιο του Marconi στην Ιταλία είναι το καλύτερο εχέγγυο για την διατήρηση του ονόματος στον χώρο της Φωτογραφίας και των Βιντεοσκοπήσεων μιας και έχει αποκομίσει πρακτική εμπειρία δίπλα στον πατέρα του για περισσότερο από μια δεκαετία.

Σήμερα η εταιρία αλλάζοντας το όνομα από Φωτοτεχνική Βογδανίδης σε Vogdanidis + Sons Photography – Cinematography παραμένει στην διάθεση σας για να κρατήσει ζωντανές τις αναμνήσεις από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας.